11 Mai

Școala părinților

ANUNȚ

Stimaţi părinţi, iată că am ajuns la finalizarea seminarelor ”Şcoala părinţilor”, suntem la ultimul eveniment pe care îl vom desfăşura luni, 15 mai 2023, în intervalul orar 17.00 - 19.00, din cadrul proiectului „Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați, POCU/717/5/1/143449”, al cărui beneficiar este Asociația Centrul de Dezvoltare SMART, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 25, Galați și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați.

Tema întâlnirii va fi: ”Teoria inteligențelor multiple”, iar activitatea va fi coordonată de către doamna Corina Lupu, specialist în educație timpurie, consilier în Comunicare Relațională®.

Locul de desfășurare a acestei activități este Școala Gimnazială ˮGrigore Moisilˮ, Galați, iar activitatea se adresează părinților elevilor din teritoriul SDL.

„Școala părinților” își propune să facă părinții atenți la nevoile de dezvoltare ale copiilor și să-i susțină în ghidarea pașilor copiilor spre un viitor mai bun. Educația multilaterală este fundamentală pentru viitorul copiilor și dezvoltarea comunității noastre și de aceea este propusă o colaborare bidirecțională: încurajarea dragostei de cunoaștere a copiilor și educarea părinților.

Prin urmare, stimați părinți, vă invităm să participați prin înscrierea la ultimul eveniment ce se va desfășura, în anul școlar 2022-2023. Vă puteți exprima intenția de participare prin transmiterea opțiunii, către coordonatorul ZEP.

În cadrul seminarelor au fost dezbatute temele:
1. Comunică eficient cu copilul tău! Ce este Comunicarea Relațională®?
2. Tehnici de comunicare eficientă cu copilul. Vizualizarea. Simbolizarea.
3. Comunicarea Relațională® în educația empatică.
4. Instrumente de Comunicare Relațională®. Ascultarea activă.
5. Tipuri de relații. Relația părinte-copil.
6. Dimensiunile relației: a cere, a refuza, a primi și a oferi.
7. Rolul de mamă/tată și rolul de mămică/tătic în echilibrul dintre limite și libertate.
8. Cum pui limite în relația cu copilul fără să recurgi la violență?
9. Rolul jocului și al simbolului în comunicarea cu copilul.
10. Teoria inteligențelor multiple.

Vă invităm să participați la evenimentul de luni, 15.05.2023, începând cu ora 17.00, la Școala Gimnazială ˮGrigore Moisilˮ, Galați!

Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea prin contactarea doamnei Adămiță Iuliana, telefon 0744 314 301.

 

Fii parte din proiect!