Consiliere și orientare profesională în carieră

16 Ianuarie

Consiliere și orientare profesională în carieră

Ești interesat de o schimbare în carieră? Îți cauți un loc de muncă?

Experții noștri te pot ajuta gratuit prin proiectul INTEGAL – "Dezvoltare integrată în zonele marginalizate ale municipiului Galați!

Înscrie-te în grupul țintă și beneficiezi de consiliere și orientare profesională în carieră, îți poți verifica abilitățile și aptitudinile, dar mai ales calitățile pe care poți sa te bazezi pentru a identifica domeniul potrivit pentru tine și pasiunile tale!

Odată identificate, calitățile și experiența ta anterioara vor fi transpuse într-un CV organizat profesionist și ușor de parcurs pentru angajatori, iar expertul de mediere îți va propune locuri de muncă din domeniul de activitate ales. Îți suntem alături pe toată durata identificării locului de muncă potrivit pentru tine până la angajare! Împreună putem valorifica adevăratul tău potențial profesional.

Consiliere și orientare profesională în carieră

Oportunitate de carieră în domeniul electric naval!

Compania ALEWIJNSE MARINE GALATI SA angajează electricieni nave și persoane interesate să obțină o calificare în acest domeniu.

Oferta include un pachet salarial atractiv încă din prima zi de curs, mediu de lucru motivant cu proiecte atât în țară, cât și în străinătate, program de calificare autorizat și pregătire profesională continuă.

Selecția pentru cele 30 de persoane, se face până la 31 Ianuarie. Nu pierdeți această șansă, aplicați acum!

Fii parte din proiect!